Vyberte si kuchyňskou linku


Kdy jste si naposledy vybírali kuchyňskou linku?
Kuchyňská linka je důležitá, protože se v ní připravují nejen jídla, ale i nápoje. V dnešní době jsou kuchyňské linky nejčastěji spojené s obývacím prostorem, což umožňuje majitelům komunikovat s ostatními při vaření. Téměř v každé novostavbě najdete kuchyni s obývákem, protože to má řadu výhod. Nemusíte se ani bát pachů z vaření, protože existují výkonné odsavače par.

moderní linka

Při výběru linky je potřeba počítat nejen s prostorem, který je k dispozici, a který udává velikost linky a její tvar, ale také je potřeba pečlivě zvážit design linky. I když jsou mnohé designy velice lákavé a krásné na pohled, údržba linky už tak snadná není. Vyhněte se například černé matné lince a nebo třeba dekoru cementu, protože si tím přiděláte spoustu práce. Paradoxně na těchto skříňkách jsou vidět skvrny a otisky nejvíc.

Barevná nebo nadčasová?
Chcete aby byla linka skutečně výrazným designovým prvkem, a toužíte po barevných dvířkách? Pokud chcete například zelenou nebo modrou linku, počítejte s tím, že taková barva vás omrzí mnohem rychleji než nadčasové zemité tóny. Proto si raději takto výrazné barvy dopřejte třeba na kachličkách za linkou nebo na výmalbě. To změníte mnohem snáz než celou linku, a hlavně levněji. Ideální je vybrat si nadčasovou barvu linky, protože ta se dá snadno zkombinovat s doplňky, sklem, dlažbou nebo stěrkou mezi skříňkami, a nebudete muset řešit zcela novou linku.

tmavá linka

U linky je důležité také kování. Líbí se vám bezdotykové otevírání na magnet? Sami prodejci ho příliš nedoporučují, protože je to sice efektní, ale takové řešení vás bude za chvíli štvát. Jde o to že i při pouhém omývání linky si dvířka otevřete letmým dotykem, což není moc příjemné. Proto je lepší nechat si na linku vyrobit klasické kování nebo jakékoliv jiné úchyty.

Related Posts

© 2024 Abpd - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress